Hozzávalók:
32,5 dkg Bake Free kelt tésztaliszt
4 g sütőpor
2,5 dkg édesítő (1:4)
2,5 dl víz
1 ek citromlé
Töltelék:
5 dkg darált dió
3 dkg holland kakaópor
3 dkg édesítő (1:4)
kb.0,4 dl rizstejszín (ne legyen folyós a töltelék)
+ rizstejszín a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Majd 6 részre osztjuk a tésztát.
A tészta darabok közepére az előzőleg kikevert dió-kakaópor-édesítő-rizstejszín keveréket betöltjük.
Gombócokat formázunk belőlük.
Majd mindegyiket téglalap alakba kinyújtjuk. A közepükbe 4-5 vágást ejtünk. Majd megcsavarjuk. Végül a csavart rudat kör alakba összerakjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, rizstejszínnel lekenjük.
180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.
Bake Free kelt tésztaliszt itt:
https://edenpremium.hu/termek/bake-free-kelt-teszta-lisztkeverek-1000g/
![141308287-229295122151009-3218084810953528988-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/01/141308287-229295122151009-3218084810953528988-n.jpg)
![141514673-173449194537780-8110675984906586852-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/01/141514673-173449194537780-8110675984906586852-n.jpg)
![141534083-436029327813451-8967371060565181262-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/01/141534083-436029327813451-8967371060565181262-n.jpg)
![141582451-3634209806627482-9089417485763085556-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/01/141582451-3634209806627482-9089417485763085556-n.jpg)
![142231379-1401532546850341-7830669699001930037-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/01/142231379-1401532546850341-7830669699001930037-n.jpg)