Hozzávalók:
35 dkg Aby házi kenyérliszt
6 g porélesztő
4 g útifűmaghéj
8 g só
3,4 dl víz
1 ek olaj
+ Olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, és összedolgozzuk.
Majd az 1 evőkanál olajat, és azzal is összedolgozzuk, szépen elválik a tészta a tál falától.
Majd 4 részre osztjuk a tésztát, mini kis bagetteket formázunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük.
Olajjal vékonyan lekenjük.
50 fokon kb. 50 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb. 45 perc alatt megsütjük.
Panini készítése:
Ha a kis bagettek kihűltek, akkor kettévágjuk, megtöltjük kedvünk szerint, majd konaktgrillbe tesszük és megsütjük.
Aby házi kenyérliszt itt:
https://www.abyhungary.hu/glutenmentes_hazi_kenyer_lisztkeverek