Hozzávalók:

35 dkg Aby házi kenyérliszt

6 g porélesztő

4 g útifűmaghéj

8 g só

3,4 dl víz

1 ek olaj

+ Olaj a kenéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, és összedolgozzuk.

Majd az 1 evőkanál olajat, és azzal is összedolgozzuk, szépen elválik a tészta a tál falától.

Majd 4 részre osztjuk a tésztát, mini kis bagetteket formázunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük.

Olajjal vékonyan lekenjük.

50 fokon kb. 50 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb. 45 perc alatt megsütjük.

Panini készítése:

Ha a kis bagettek kihűltek, akkor kettévágjuk, megtöltjük kedvünk szerint, majd konaktgrillbe tesszük és megsütjük.

Aby házi kenyérliszt itt:

https://www.abyhungary.hu/glutenmentes_hazi_kenyer_lisztkeverek