Hozzávalók:
1 cs Éden Prémium borsos ízesítésű tészta
1 konzerv bab
1 konzerv kukorica
30 dkg gomba
4 dl kókusztej
1 dl növényi tejszín
2 ek olaj
kb. 2 – 3 csapott ek barna rizsliszt
só
zöldfűszerek – ízlés szerint
+ gluténmentes sörélesztőpehely a tetejére
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.
A babot és kukoricát átmossuk.
Az olajon a gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát, alaposan összekeverjük, majd felöntjük kókusztejjel, sózzuk és zöldfűszerezzük, puhára főzzük, majd a növényi tejszínt kikeverjük a barna rizsliszttel és hozzáadjuk, besűrítjük
Közben a tésztát kifőzzük.
Majd ha kifőtt, akkor összekeverjük a babos-kukoricás-gombás szósszal.
Tálaláskor gluténmentes sörélesztőpehellyel megszórjuk.
Éden Prémium Kölestészta borsos itt:
https://edenpremium.hu/termek/koelesteszta-orso-feketebors-200g/
![247531564-299104241808251-6838315073090413643-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/247531564-299104241808251-6838315073090413643-n.jpg)
![247554569-918401215444917-4780730398330208621-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/247554569-918401215444917-4780730398330208621-n.jpg)
![247676414-628908964789957-774042770597957206-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/247676414-628908964789957-774042770597957206-n.jpg)
![247748593-568341361067036-6887325869171092856-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/247748593-568341361067036-6887325869171092856-n.jpg)
![248220434-246813240715801-1676953094314946340-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/11/248220434-246813240715801-1676953094314946340-n.jpg)