Hozzávalók:
ízlés szerint zöldségek (nekem cukkini, gomba és padlizsán volt )
barna rizsliszt
tápióka keményítő vízzel kikeverve
MamaVita Hántolt földimandula panír
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A cukkinit és padlizsánt megmossuk, felkarikázzuk.
A gombát megpucoljuk, ha nagyobb, akkor 2 vagy 4 részre vágjuk.
Beleforgatjuk a barna rizslisztbe, majd a vízzel kikevert tápióka keményítőbe , végül a földimandula panírba ( az utolsó két lépést ismételhetjük ).
Majd forró olajban pillanatok alatt kisütjük.
Ízlés szerint tálalhatjuk rizzsel, kukoricás rizzsel vagy akár burgonyával is.
MamaVita Hántolt földimandula panír itt:
![266691597-432039991717343-1251101940283630995-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/12/266691597-432039991717343-1251101940283630995-n.jpg)
![266284521-1109749023109368-9085245139129745741-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/12/266284521-1109749023109368-9085245139129745741-n.jpg)
![265624496-304445298240987-2750215300080587499-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/12/265624496-304445298240987-2750215300080587499-n.jpg)
![265369815-945760056354302-5736254024487707233-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/12/265369815-945760056354302-5736254024487707233-n.jpg)
![264913879-928418488078412-660779542794054880-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2021/12/264913879-928418488078412-660779542794054880-n.jpg)