Hozzávalók:

30 dkg Nutriversum Biscuit Mix keverék

3 dkg édesítő (1:4)

6 g sütőpor

10 dkg margarin

kb. 1,5 dl víz

Töltelék:

3 dl növényi tejszín

12,5 dkg növényi mascarpone

12,5 dkg Nutriversum Lemon cheescake syrup

5 dkg tápióka keményítő

2-3 ek citromlé

ízlés szerint édesítő

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

+ porédesítő a szóráshoz

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, belegyúrjuk a margarint, majd végül hozzáadjuk a vizet, és jól összedolgozzuk.

3 részre osztjuk.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk mindegyiket, és kinyújtjuk (18×18 as formába).

Mindegyik lapot megsütjük külön 180 fokon kb. 10-12 perc alatt 180 fokra előmelegített sütőben.

A krémhez a növényi tejszínt kemény habbá verjük, majd az összes többi alapanyagot beletesszük, és azokkal is kikeverjük.

Ha megsültek, és kihűltek a lapok, akkor egy 18×18 -as formát kibélelünk fóliával.

Majd letesszük az egyik lapot, majd a krém egyik felét, majd ismét egy lap, és a krém másik fele, végül az utolsó lappal fedjük.

Hűtőbe tesszük kb. 6-7 órát (de lehet egy éjjelre is, hogy jól összeálljon), majd tálaláskor megszórjuk porédesítővel.

A Nutriversum mentes termékeket itt tudod megvásárolni, használd a MONA10 kódot, hogy akciósan tudd beszerezni a termékeket:

Katt ide: https://nutriversum.com/