Hozzávalók:
30 dkg Mester házi kenyérliszt
20 dkg Mester kelt tészta liszt
1 cs porélesztő
5 dkg édesítő (1:4)
20 dkg Mester diab étbevonó
15 dkg mazsola
5 dkg banánchips (cukormentes) – tördelve
5 dkg kókuszchipr
10 dkg margarin
2 dl növényi tejszín
3 dl víz
Elkészítés:
Egy tálba tesszük az összes száraz alapanyagot,majd jól összekeverjük.
Majd beledolgozzuk a margarint, végül a tejszínt és a vizet.
Majd egy 20 – cm átmerőjű torta formát kiolajozunk, vagy sütőpapírral kibéleljük.
A tésztát 6 részre szedjük, majd nagyobb golyókat formázunk belőlük, és a formába tesszük.
50 fokon 1 órát kelesztjük, majd 180 fokon kb 40-50 perc alatt megsütjük.