Hozzávalók:

20 dkg Mester család házi kenyérliszt

20 dkg Mester család kelt tészta liszt

3 dkg Mester család vaníliás pudingpor

4 ek édesítő (1:4)

3,7 dl növényi tej

1 cs porélesztő

7,5 dkg margarin

+ növényi tejszín a kenéshez

+ édesítő a szóráshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd beledolgozzuk a margarint, végül hozzáadjuk a növényi tejet, alaposan összedolgozzuk.

Lisztes lapon átdolgozzuk, majd 5 részre osztjuk a tésztát.

Majd mindegyiket kisodorjuk, kettéhajtjuk és összetekerjük.

Sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük a növényi tejszínnel, majd megszórjuk édesítővel.

50 fokon 50 percet kelesztjük, majd 180 fokon kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeit itt tudod beszerezni – KATT IDE