Hozzávalók:

30 dkg Mester család kelt tésztaliszt

15 dkg Mester család házi kenyérliszt

1-2 kk só

1 cs porélesztő

1,5 ek útifűmaghéj

2 dl növényi tejszín

2,5 dl növényi tej

Töltelék:

15 dkg növényi tejföl

20 dkg növényi cottage cheese

2 ek gluténmentes sörélesztőpehely

ízlés szerint só

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat.

Lisztes lapon kinyújtjuk.

A tölteléket kikeverjük, majd a kinyújtott tésztát megkenjük vele, majd feltekerjük.

Háromszögekre vágjuk és sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük.

50 percet kelesztjük 50 fokon, majd 180 fokon kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

A Mester család termékeket itt tudod beszerezni – KATT IDE