Hozzávalók:
30 dkg Bake Free süteményliszt – ITT TALÁLOD – KATT IDE
3 dkg Holland kakaópor – ITT TALÁLOD – KATT IDE
4 dkg édesítő (1:4) – ITT TALÁLOD – KATT IDE
4,5 dl növényi tej – ITT TALÁLOD – KATT IDE
Krém:
5 dl növényi tejszín – natúr – felverhető
ízlés szerint édesítő – ITT TALÁLOD – KATT IDE
20 dkg olvasztott mentes csokoládé
5 dkg holland kakaópor – ITT TALÁLOD – KATT IDE
Tetejére:
10 dkg olvasztott mentes csokoládé
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait egy tálban alaposan kikeverjük, majd egy 18×18-as sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni.
A tejszínt az édesítővel kemény habbá verjük, majd beletesszük az olvasztott csokit és kakaóport, majd kikeverjük.
A piskótát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel, a tetejét olvasztott csokival borítjuk.
Hagyjuk 2-3 órát állni, majd fogyasztható.
Az alapanyagokat a Kamrashop webáruházból szereztem be – ITT TALÁLOD – KATT IDE
![305839640-8024245704314197-6750142972686952712-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/305839640-8024245704314197-6750142972686952712-n.jpg)
![305795933-495169422416618-3712078108697817728-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/305795933-495169422416618-3712078108697817728-n.jpg)
![305677632-463679105811891-4815008926244866470-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/305677632-463679105811891-4815008926244866470-n.jpg)
![305618532-1226514718082402-7568492281178611220-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/305618532-1226514718082402-7568492281178611220-n.jpg)
![305498462-3321113268146315-398199577502388224-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2022/09/305498462-3321113268146315-398199577502388224-n.jpg)