Hozzávalók:

30 dkg Bake Free süteményliszt – ITT TALÁLOD – KATT IDE

3 dkg Holland kakaópor – ITT TALÁLOD – KATT IDE

4 dkg édesítő (1:4) – ITT TALÁLOD – KATT IDE

4,5 dl növényi tej – ITT TALÁLOD – KATT IDE

Krém:

5 dl növényi tejszín – natúr – felverhető

ízlés szerint édesítő – ITT TALÁLOD – KATT IDE

20 dkg olvasztott mentes csokoládé

5 dkg holland kakaópor – ITT TALÁLOD – KATT IDE

Tetejére:

10 dkg olvasztott mentes csokoládé

Elkészítés:

A piskóta alapanyagait egy tálban alaposan kikeverjük, majd egy 18×18-as sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.

Hagyjuk kihűlni.

A tejszínt az édesítővel kemény habbá verjük, majd beletesszük az olvasztott csokit és kakaóport, majd kikeverjük.

A piskótát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel, a tetejét olvasztott csokival borítjuk.

Hagyjuk 2-3 órát állni, majd fogyasztható.

Az alapanyagokat a Kamrashop webáruházból szereztem be – ITT TALÁLOD – KATT IDE