Hozzávalók:
30 dkg Bake Free süteményliszt – ITT TALÁLOD – KATT IDE
3 dkg Holland kakaópor – ITT TALÁLOD – KATT IDE
4 dkg édesítő (1:4) – ITT TALÁLOD – KATT IDE
4,5 dl növényi tej – ITT TALÁLOD – KATT IDE
Krém:
5 dl növényi tejszín – natúr – felverhető
ízlés szerint édesítő – ITT TALÁLOD – KATT IDE
20 dkg olvasztott mentes csokoládé
5 dkg holland kakaópor – ITT TALÁLOD – KATT IDE
Tetejére:
10 dkg olvasztott mentes csokoládé
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait egy tálban alaposan kikeverjük, majd egy 18×18-as sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni.
A tejszínt az édesítővel kemény habbá verjük, majd beletesszük az olvasztott csokit és kakaóport, majd kikeverjük.
A piskótát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel, a tetejét olvasztott csokival borítjuk.
Hagyjuk 2-3 órát állni, majd fogyasztható.
Az alapanyagokat a Kamrashop webáruházból szereztem be – ITT TALÁLOD – KATT IDE




