Hozzávalók:
35 dkg Bake free piskóta – muffin lisztkeverék – KATT IDE – ITT TALÁLOD
4 dkg édesítő (1:4) – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 ek vanília aroma
4,5 dl növényi tej – KATT IDE – ITT TALÁLOD
+ 2 db alma
+ 2 ek rumarom
+ édesítő
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, majd vékony cikkekre vágjuk.
Egy tálba tesszük, hozzáadunk ízlés szerint édesítőt és a rumaromát, elkeverjük vele.
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kikeverjük.
Majd egy 18 cm – es tortaformát vékonyan kiolajozunk, majd a piskóta tészta harmadát beletesszük, majd erre jön az almaszeletek egy harmada, majd ismét piskóta tészta, elegyengetjük, majd az alma szeletek, végül a maradék piskóta tészta, és a tetejére a maradék almaszeletek.
180 fokos sütőben kb. 50 perc alatt megsütjük. (tűpróba!)
Az alapanyagokat a Kamrashop.hu webáruházból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD