Piskóta:
Hozzávalók:
20 dkg barna rizsliszt
10 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
4,5 dkg útifűmaghéj
3 dkg nyers bio kakaópor- KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 cs sütőpor
5 dl víz
2 ek citromlé
4 dkg édesítő
1 tábla bio mogyorókrémes csokoládé ( apróra tördelve ) – KATT IDE – ITT TALÁLOD
Krém:
2 dl bio kókusztejszínhab- KATT IDE – ITT TALÁLOD
3 dl növényi tejszín – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 dkg nyers bio kakaópor- KATT IDE – ITT TALÁLOD
10 dkg bió csokoládés mogyorókrém- KATT IDE – ITT TALÁLOD
ízlés szerint édesítő
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálba elkeverjük ( a csokit is tegyük bele ), majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kikeverjük.
Egy 18×20-asformát sütőpapírral kibélelünk, majd beleöntjük a piskóta masszát és 180 fokon kb. 45 perc alatt megsütjük.
A krémhez a növényi tejszínt alaposan felverjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és kikeverjük.
Ha megsült és meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.
Tálalásnál megszórjuk porédesítővel.

Az alapanyagokat a Bio Egészség Webshopból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD