Hozzávalók:
Piskóta:
4 dkg édesítő (1:4)
5g sütőpor
4,2 dl növényi tej
Töltelék:
2 dl cukormentes növényi tejszín – felverhető
+ porédesítő a szóráshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kikeverjük.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát eloszlatjuk benne.
180 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Majd forrón egy konyharuha segítségével feltekerjük, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a sós-karamellás port.
Ha meghűlt a piskóta akkor megtöltjük a krémmel és megszórjuk a protein crunchyval, majd feltekerjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.