Hozzávalók ( 4 db buci ):
15 dkg barna rizsliszt
12 dkg köles liszt
8 dkg tápika keményítő
3 dkg útifűmaghéj
3 dkg Viva Natura Cékla por – KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 dkg Viva Natura Inaktivált sörélesztőpor – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 kk só
1 cs sütőpor
1 dkg Viva Natura Full Sun – KATT IDE – ITT TALÁLOD
4 dl víz
1 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba kimérjük, alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, alaposan összedolgozzuk.
Majd négy egyenlő részre osztjuk.
Sütőpapíros tepsire négy darab golyót formázunk, tetejüket kicsit lenyomjuk.
Vékonyan leolajozzuk, majd szezámmaggal megszórjuk.
180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.