Hozzávalók:
30 dkg Vöröslencse spagetti tészta
20 dkg vöröslencse
1 db tv paprika
30 dkg ChefGomba Ördögszekér – laskagomba
ízlés szerint só
ízlés szerint zöldfűszerek
1,5 dl növényi tejföl
3 ek olaj
Elkészítés:
A paprikát és a gombát alaposan megmossuk, feldaraboljuk.
Majd a paprikát az olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a gombát és az előzőleg alaposan átmosott vöröslencsét, átforgatjuk, lepirítjuk, sózzuk, fűszerezzük.
Majd hozzáadjuk a tésztát és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd puhára főzzük.
Végül belekeverjük a növényi tejfölt, majd tálaljuk.
A ChefGomba termékeiről itt tudtok bővebben olvasni – KATT IDE
![348377438-580124004196750-2740530975485013575-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/06/348377438-580124004196750-2740530975485013575-n.jpg)
![348366948-229885683124489-5422885777143860041-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/06/348366948-229885683124489-5422885777143860041-n.jpg)
![348365004-1508275336683807-1473779754706031869-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/06/348365004-1508275336683807-1473779754706031869-n.jpg)
![348362334-1278250579480670-136392620150140506-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/06/348362334-1278250579480670-136392620150140506-n.jpg)
![348362087-956730468976286-8099562366493942723-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/06/348362087-956730468976286-8099562366493942723-n.jpg)