Hozzávalók:

15 dkg barna rizsliszt

10 dkg köles liszt

7,5 dkg tápióka keményítő

3 dkg útifűmaghéj

2,2 dkg Viva Natura Full Sun – KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 cs sütőpor

4 dkg édesítő (1:4)

3,8 dl víz

2 ek citromlé

Töltelék:

15 dkg mentes csokoládé olvasztva

1,5 dkg Viva Natura Csipkebogyó húspor- KATT IDE – ITT TALÁLOD

4-5 dkg holland kakaópor

ízlés szerint édesítő, ha szükséges

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kör alakba.

Az olvasztott csokit kikeverjük a kakaóporral, csipkebogyóhúsporral és ha szükséges az édesítővel.

A kinyújtott tésztát megkenjük a krémmel, majd cikkekre vágjuk, majd feltekerjük őket.

Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajjal lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

A Viva Natura termékeket itt találod – – KATT IDE – ITT TALÁLOD