Hozzávalók:

Tészta:

20 dkg barna rizsliszt

10 dkg köles liszt

8 dkg tápióka keményítő

3 dkg útifűmaghéj

2 dkg Viva Natura Univerzális növényi komplex – KATT IDE – ITT TALÁLOD

2,5 dkg Viva Natura spenót por- KATT IDE – ITT TALÁLOD

2 dkg Viva Natura Inaktív sörélesztőpor- KATT IDE – ITT TALÁLOD

1 cs sütőpor

3,8 dl víz

2 ek citromlé

Töltelék:

50 dkg vegyes zöldségkeverék

2 dkg Viva Natura cékla por- KATT IDE – ITT TALÁLOD

1,5 dkg útifűmaghéj

1 dl növényi tejszín

ízlés szerint só

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kör alakba.

A töltelék alapanyagait kikeverjük, majd a tésztára rakjuk , elegyengetjük úgy, hogy a széleire ne kerüljön.

Majd a széleit ráhajtogatjuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük ( vagy már azon nyújtottuk!), széleit olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Viva Natura termékeket itt találjátok – KATT IDE – ITT TALÁLOD