Hozzávalók:

40 dkg vékony csíkokra vágott zöldség ( én ezt fagyasztva kaptam – volt benne sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé )

1 db nagyobb Tv paprika

30 dkg ChefGomba – barna csiperke

15 dkg ChefGomba – Shitake

bors

1 kk bors

ízlés szerint zöldfűszerek

2 ek pirospaprika krém

3 ek olaj

2,5 dl növényi tejszín

Elkészítés:

A zöldség keveréket kiolvasztottam.

A paprikát megmossuk, majd jó apróra vágjuk.

A gombákat alaposan megmostam, majd negyedekre vágtam.

A paprikát az olajon megpirítottam, majd hozzáadtam a a zöldségkeveréket és a gombát.

Alaposan összekevertem, majd hozzáadtam a fűszereket, és felöntöttem a tejszínnel.

Majd puhára főztem.

Gluténmentes – vegán tarhonyával tálaltam.

A ChefGombáról itt olvashattok – KATT IDE