Hozzávalók:
50 dkg Mester család házi kenyérliszt
10 dkg Mester család lenmag
1 cs porélesztő
5 g Mester család zöldfűszermix
1-2 kk só
2,2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
6 dl víz
3 ek olaj
+ barna rizsliszt az átgyúráshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk, majd hozzáadjuk az olajat és alaposan kidolgozzuk, míg a tál falától el nem válik a tészta.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kisodorjuk, két részbe hajtjuk, majd egymásba tekerjük.
Egy kenyérformát vékonyan kiolajozunk, majd beletesszük a tésztát.
Tetejét olajjal lekenjük vékonyan.
50 fokos sütőben egy órát kelesztjük, ajd 180 fokon kb. 50 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE