Hozzávalók:

40 dkg Mark and Spencer gluténmentes liszt

1 cs porélesztő

5 dkg édesítő (1:4)

2 dkg útifűmaghéj őrlemény

3 dl víz

Töltelék:

20 dkg Dia Wellnes barack lekvár

10 dkg Vegan Chef mascarpone

15 dkg Hester’s Life kakaós granola

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a viet és jól összedolgozzuk.

A lekvárt és a mascarponét alaposan kikeverjük.

Majd a tésztát barna rizslisztes lapon alaposan átdolgozzuk és kinyújtjuk kb egy ujjnyira.

Majd megkenjük a töltelékkel, megszórjuk a granolával.

Hosszanti széleit behajtjuk, majd feltekerjük.

Egy sütőpapírral bélelt kenyér formába tesszük,vékonyan olajozzuk.

Majd 50 fokos sütőben kb egy órát kelesztjük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.KI

Az összes alapanyagot a Kifli.hu webáruházból rendeltem meg – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA2000 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT