Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
20 dkg Mester család kelt tészta liszt
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
10 g Mester család sütőpor
20 dkg növényi margarin
2 dl növényi tej
Krém:
20 dkg Mester család vanliás pudingpor
1 l növényi tej
20 dkg Mester család rizsdara
3 db banán – pépesítve
3 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
ízlés szerint édesítő
Tetejére:
15 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük.
Beledolgozzuk a margarint, majd a növényi tejet.
Majd négy egyenló részre osztjuk , és mindegyiket szilikon lapon kinyújtjuk, majd megsütjük 180 fokos sütőben kb. 12-14 perc alatt.
A krémhez a banán és a növényi tejszín kivételével mindent egy lábasba teszünk, alaposan kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
A tejszínt kemény habbá verjük, beledolgozzuk a pépesített banánt, majd a vanília pudingos krémhez keverjük.
Majd a lapokat rétegezzük a krémmel és a tetejét olvasztott csokival borítjuk.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE