Hozzávalók:
3 db nagy burgonya
margarin
feta ízű növényi sajthelyettesítő
növényi majonéz
saláta
Elkészítés:
A burgonyákat megmossuk jó alaposan, majd félig megfúzzük ( úgy egybe, és ne pucoljuk meg).
Majd ha félig megfőtt, akkor vágjuk félbe ( de ne egésszen), csomagoljuk alufóliába és 180 fokon kb. 25 – 30 percet süssük, majd vegyük le az alufóliát róla és süssük kb. 5-10 percig még.
Majd tegyük egy tálcára őket, a közepébe margarint tegyünk, majd a növényi sajtot.
Salátával és majonézzel tálaljuk.
![f5da717f-f1e3-4b5b-bb9d-f27d02b8b3c9](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/f5da717f-f1e3-4b5b-bb9d-f27d02b8b3c9.jpg)
![a3cb0b63-30d8-490e-bf12-da7bb99af02b](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/a3cb0b63-30d8-490e-bf12-da7bb99af02b.jpg)
![7a2e949d-09b6-4c2c-abda-42b4175ec190](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/7a2e949d-09b6-4c2c-abda-42b4175ec190.jpg)
![1e00b717-aa3e-4fd1-88c4-5585c4eeffeb](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/01/1e00b717-aa3e-4fd1-88c4-5585c4eeffeb.jpg)