Hozzávalók:
30 dkg Mester család süteményliszt
10 dkg Mester család kalács liszt
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
3,7 dl növényi tejhelyettesítő
Krém:
25 dkg növényi margarin
15 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
ízlés szerint porédesítő
15 dkg Mester család holland kakaópor
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nnövényi tejhelyettesítőt, alalposan kikeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 fokos sütőben kb. 30 – 35 perc alatt megsütjük ( tűpróba! ).
A krém alapanyagait egy tálban alaposan kikeverjük.
Ha megsült, és meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk, megtöltjük a krémmel, majd hagyjuk hűvös helyen, hogy jól összeálljon.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE