Hozzávalók:
35 dkg Medhusa Great gluténmentes kenyérliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
5,5 szezámmag liszt
15 dkg szezámmag
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
3 dkg só
25 dkg növényi margarin
3 dl víz
1 cs sütőpor
3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ olaj a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, beledolgozzuk amargarint, végül a vizet.
Majd barna rizslisztes lapra tesszük, átdolgozzuk, majd kinyújtjuk kb. 2 ujjnyira téglalap alapra.
Tetejét vékonyan olajozzuk, megszórjuk szezámmaggal, majd csíkokra vágjuk ( kb. 1-1,5 ujjnyi szélesre ).
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, majd 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.

A MedHusa Great termékeit itt találod – KATT IDE