Hozzávalók:
Alap:
1 cs Mester család keksztekercspor ( sötét színű )
5 dkg Mester család holland kakaópor
ízlés szerint édesítő
20 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
12,5 dkg növényi margarin
kb. 0,5 dl növényi tej
Krém:
60 dkg főtt köles ( 15 dkg kölest alaposan átmosunk, majd 6 dl növényi tejben megfőzzük )
ízlés szerint édesítő
3 dl növényi tejszín – felverve
25 dkg növényi mascarpone
20 dkg áfonya
Elkészítés:
Az alaphoz az összes alapanyagot egy tálba tesszük, majd jól összedolgozzuk.
A krémhez az áfonyán kívűl mindent összekeverünk.
Egy torta formába nyomkodjuk az alapot, majd rá a krém, a tetejére eloszlatjuk az áfonyát, bele is nyomkodjuk. Majd fagyasztóba tesszük, míg jól meg nem dermed ( nekem egy éjjelt volt benn ).

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE