Hozzávalók:
30 dkg Medhusa Great gluténmentes prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
10 dkg kókuszreszelék
25 dkg puha margarin
5 dkg édesítő (1:4) – por állagban
0,25 dl növényi tejszín
5 dkg holland kakaópor
0,5 dl növényi tej
Töltelék:
22,5 dkg barack – apróra vágva
ízlés szerint por édesítő
15 dkg margarin
10 dkg kókuszreszelék
5 dkg Medhusa Great gluténmentes prémium zabpehely – KATT IDE – ITT TALÁLOD
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat elkeverjük egy tálban, majd hozzádolgozzuk a margarint, növényi tejszínt, növényi tejet. Majd betesszük a hütőbe kb. 30 percre.
A töltelék alapanyagait összedolgozzuk.
Majd a masszánkat kivesszük a hűtőböl, szilikon lapon kinyújtjuk, megkenjük a töltelékkel és feltekerjük. Folpacka becsomagoljuk és vissza tesszük a hütőbe kb. 2 órára, majd fogyasztható.

A MedHusa Great termékeit itt találod – KATT IDE