Hozzávalók:
50 dkg ChefGomba mini csiperke – KATT IDE – ITT TALÁLOD
20 dkg padlizsán
10 dkg répa
15 dkg cukkini
barna rizsliszt
só
tápióka keményítő
gluténmentes – vegán kenyérmorzsa
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A gombát alaposan megmossuk.
A cukkinit, padlizsánt megmossuk, karikákra vágjuk. A répát megpucoljuk, megmossuk, karikákra vágjuk.
Majd fogpiszkálóra felhúzzuk őket váltogatva ( a cukkinit és a padlizsánt hajtsuk ketté – úgy húzzuk fel ).
Tápióka keményítőt keverjünk ki vízzel és sóval.
A kis nyársakat forgassuk előbb barna rizslisztbe, majd a tápiókás keverékbe, végül kenyérmorzsába, majd forró olajban süssük ki.
Tálaljuk párolt zöldségekkel és sütőben sült burgonyával.