Hozzávalók:
50 dkg Mester család házi kenyérliszt
5 dkg szezámmagliszt
1 cs porélesztő

10 dkg margarin
6,3 dl növényi tej
5 dkg szezámmag
4 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
+ olaj a kenéshez
+ magok a szóráshoz
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd a növényi tejet.
Meleg helyen kelesztjük egy órát.
Majd barna rizslisztes lapra tesszük, jól átdolgozzuk, majd kinyújtjuk kb.2,5 ujjnyi vatagra, szaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket, tetejüket vékonyan olajozzuk, majd megszórjuk magokkal.
180 fokos sütőben kb. 30 – 40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE