Hozzávalók ( 10 db ):
60 dkg Mester család házi kenyérliszt
10 dkg barna rizsliszt
2,2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
1 cs porélesztó
7 dl növényi tej
3 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük, majd beledolgozzuk a növényi tejet, végül az olajat.
Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk a tésztát, kinyújtjuk és tíz cikkre vágjuk.
Mindegyiket szélesebb oldalától feltekerjük, megformázzuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, olajjal vékonyan lekenjük mindegyiket, majd 50 fokos sütőben egy órát kelesztjük, majd 180 fokos sütjük kb. 45 percig.

A Mester család termékeit megtalálod itt – KATT IDE