Hozzávalók:
20 dkg barna rizsliszt
15 dkg tápióka keményítő
4,5 dkg útifűmaghéj
6 dkg édesítő ( 1:4)
1 cs sütőpor
5,3 dl víz
2 ek citromlé
+ 3 dkg holland kakaópor
+ 2 dkg vanília pudingpor
+ 7 dkg gluténmentes, cukormentes, vegán csokidarabok
+ 10 dkg meggy
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kikeverjük.
Két részre osztjuk.
Az egyikbe belekeverjük a kakaóport, a másikba a vaníliás pudingport és a csokidarabokat.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük először a kakaós masszát, eloszlatjuk, erre rászórjuk a meggyet, majd jön a vaníliás massza.
Majd villával húzzuk össze – vissza a masszát.
180 fokos sütőben kb. 45 perc alatt megsütjük.