Hozzávalók:
Tészta:
35 dkg MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD 
3 g sütőpor
4 dkg édesítő (1:4)
20 dkg margarin
2 ek vanília aroma
kb. 2 dl növényi tej
Krém:
2 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
ízlés szerint édesítő
40 dkg főtt köles ( 10 dkg szárazon )
15 dkg vegyes gyümölcs
+ kb. 10 dkg málna lekvár – cukormentes – gluténmentes – vegán
+ MedHusa Great gluténmentes zabpehelyliszt a nyújtáshoz
+ holland kakaópor a szóráshoz
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, belegyúrjuk a margarint, majd pedig hozzáadagoljuk a növényi tejet és jól összegyúrjuk.
Majd zabpehelylisztes lapon átdolgozzuk, kinyújtjuk és egy szilikon pite formába tesszük a tésztát, majd 180 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, édesítjük, majd beledolgozzuk a főtt kölest.
Ha meghűlt a pite tészta, akkor az alját megkenjük a lekvárral, majd jön a krém egyikfele, erre a gyümölcs, majd a krém másik fele, végül megszórjuk a kakaóporral.
Hagyjuk míg jól összeáll.

A MedHusa Great termékeit itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD