Hozzávalók:
55 dkg ChefGomba – mini csiperke – KATT IDE – ITT TALÁLOD
1 cs friss petrezselyem
ízlés szerint só
35 dkg répa
2 db Tv paprika
50 dkg cukkini
2 dl növényi tejszín
2,5 dl növényi tejföl
1 cs gluténmentes- vegán spagetti tészta ( 50 dkg )
6 ek olaj
víz
Elkészítés:
A gombákat alaposan megmossuk, amelyik picit nagyobb, azt félbe vágjuk.
A répát megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük.
A cukkinit megmossuk és lereszeljük.
A paprikát megmossuk és apróra vágjuk.
Olajon a paprikát megpirítjuk, hozzáadjuk a répát, cukkinit, gombát, sózzuk, majd fűszerezzük, alaposan összekeverjük, majd megpároljuk.
Hozzáadjuk a tésztát, felöntjük a tejszínnel, majd annyi vízzel, hogy ellepje, majd puhára főzzük, végül hozzákeverjük a növényi tejfölt.

A ChefGombáról bővebben itt olvashatsz – KATT IDE – ITT TALÁLOD