Hozzávalók:
1 cs MedHusa Great zabtészta – penne – KATT IDE – ITT TALÁLOD
5 dkg köles
3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
ízlés szerint só
ízlés szerint zöldfűszerek
1,5 dl növényi tejszín
Tetejére:
10 dkg csicseriborsó liszt
1,5 dkg fekete só
1,25 dl növényi tej
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A kölest megfúzzük, majd pépesítjük.
Egy tálban a köles pépet, sörélesztőt, sót, zöldfűszereket, tejszínt alaposan kikeverjük, majd a tésztára öntjük, jól összekeverjük.
Egy jénai tálba tesszük a tésztát.
A csicseriborsó lisztet, fekete sót és növényi tejet alaposan kikeverjük, majd a tészta tetejére öntjük.
180 fokos sütőben kb. 10-15 percet sütjük.

A MedHusa Great termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD