Hozzávalók:

Nudli:

45 dkg főtt áttört burgonya

15 dkg barna rizsliszt

ízlés szerint só

1,5 kk petrezselyem

Gombás szósz:

3 ek olaj

1 db Tv paprika

ízlés szerint só

20 dkg ChefGomba – laska – KATT IDE – ITT TALÁLOD

15 dkg ChefGomba – ördögszekér – KATT IDE – ITT TALÁLOD

2 dl növényi tejszín

ízlés szerint oregánó

ízlés szerint őrölt fehérbors

ízlés szerint őrölt fűszerkömény

2 ek gluténmentes sörélesztőpehely

+ reszelt növényi sajt a tálaláshoz

Elkészítés:

A nudlihoz az alapanyagkat egy tálban alaposan összegyúrjuk, majd szilikon lapon kisodorjuk.

Nagyobb darabokra vágjuk és nudlira formázzuk.

Forró sós vízben kifőzzük.

A gombákat alaposan megmossuk, apróra vágjuk.

A paprikát megmossuk, feldaraboljuk.

Egy lábasba olajat tezsünk, megpirítjuk a paprikát benne, hozzáadjuk a gombákat, fűszereket, sót, alaposan összekeverjük, lepirítjuk.

Hozzáadjuk a nudlikat, óvatosan megforgatjuk benne ( az is kap egy kis kérget ).

A tejszínt kikeverjük a sörélesztőpehellyel, majd hozzáadjuk a nudlihoz.

Elkeverjük benne, majd kb 5-10 percet főzzük.

Reszelt növényi sajttal tálaljuk.

A ChefGombáról bővebben itt olvashatsz – KATT IDE – ITT TALÁLOD