Hozzávalók:
15 dkg margarin
12,5 dkg gluténmentes rizstészta – cérnametélt
10 dkg gluténmentes – cukormentes – vegán csokoládé
4 dkg gluténmentes – cukormentes – vegán fehér csokoládé
20 dkg gluténmentes – cukormentes – vegán pisztáciakrém
1 ek tahini – gluténmentes – vegán
ízlés szerint porédesítő
kb 1 dl növényi tejszín
A margarint egy serpenyőbe tesszük, felolvasztjuk, majd az előzőleg jól összetört tésztát megpirítjuk rajta.
A csokikat külön – külön felolvasztjuk némi kis növényi tejszínnel.
Egy formát folpackkal kibélelünk, majd a fehér csokival csíkokat húzúnk bele, erre jön a barna színű csoki, majd betesszük a fagyasztóba.
A pirított tésztához keverjük a pisztácia krémet, tahinit, tejszínt ( és ha szükséges, akkor az édesítőt ).
Majd ezt ráegyengetjük a csoki rétegre, majd be is vonjuk a tetejét.
Pár órára tegyük a fagyasztóba, majd fogyasztható.