Hozzávalók:
Fehér csoki réteg
20 dkg kókuszolaj
ízlés szerint porédesítő
3,5 dl kókuszkrém
15 dkg kókusztejpor
Töltelék:
10 dkg Csicseriborsó alapú cérnametélt
7,5 dkg margarin
ízlés szerint édesítő
12,5 dkg datolya ( ezt áztassuk be 2-3 órára, majd utána pépesítsük )
7,5 dkg tahini
1,5 dl növényi tejszín
10 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
A kókuszolajat felolvasztjuk, majd hozzáadjuk fokozatosan a többi alapanyagot, és addig főzzük, míg egynemű nem lesz!
A tésztát lepirítjuk a margarinon, majd egy tálba tesszük, hozzákeverjük a többi alapanyagot.
Egy formát kibélelünk folpackkal, a csoki egyik részét beleegyengetjük, majd fagyasztóba tesszük, hogy megdermedjen.
Majd a tölteléket, és végül újra csoki.
Hagyjuk egy éjjelt a fagyasztóba!!!!