Hozzávalók:

Fehér csoki réteg

20 dkg kókuszolaj

ízlés szerint porédesítő

3,5 dl kókuszkrém

15 dkg kókusztejpor

Töltelék:

10 dkg Csicseriborsó alapú cérnametélt

7,5 dkg margarin

ízlés szerint édesítő

12,5 dkg datolya ( ezt áztassuk be 2-3 órára, majd utána pépesítsük )

7,5 dkg tahini

1,5 dl növényi tejszín

10 dkg kókuszreszelék

Elkészítés:

A kókuszolajat felolvasztjuk, majd hozzáadjuk fokozatosan a többi alapanyagot, és addig főzzük, míg egynemű nem lesz!

A tésztát lepirítjuk a margarinon, majd egy tálba tesszük, hozzákeverjük a többi alapanyagot.

Egy formát kibélelünk folpackkal, a csoki egyik részét beleegyengetjük, majd fagyasztóba tesszük, hogy megdermedjen.

Majd a tölteléket, és végül újra csoki.

Hagyjuk egy éjjelt a fagyasztóba!!!!