Hozzávalók:
10 dkg Abonett – kakaós vagy fahéjas – cukormentes
4 dkg holland kakaópor
ízlés szerint porédesítő
1 dl növényi tejszín
10 dkg házi csokoládé olvasztva
Töltelék:
20 dkg kesudió vagy diókrém – gluténmentes – cukormentes – vegán
10 dkg darált dió
ízlés szerint porédesítő
kb. 0,5 – 0,75 dl növényi tejszín
Tetejére:
10 dkg házi csokoládé – olvasztva
Elkészítés:
Az alaphoz az abonettet alaposan összetőrdeljük, majd a többi alapanyaggal együtt jól összegyúrjk.
Egy 20×22 – es formát kibélelnk sütőpapírral, majd nedves kézzel belenyomkodjuk a masszát.
A töltelék alapanyagait jól kikeverjük ( olyan jó kis ragacsos állagnak kell lennie ).
Ezt ráegyengetjük az alapra.
Majd olvasztott csokival borítjuk.





