Hozzávalók:

10 dkg Abonett – kakaós vagy fahéjas – cukormentes

4 dkg holland kakaópor

ízlés szerint porédesítő

1 dl növényi tejszín

10 dkg házi csokoládé olvasztva

Töltelék:

20 dkg kesudió vagy diókrém – gluténmentes – cukormentes – vegán

10 dkg darált dió

ízlés szerint porédesítő

kb. 0,5 – 0,75 dl növényi tejszín

Tetejére:

10 dkg házi csokoládé – olvasztva

Elkészítés:

Az alaphoz az abonettet alaposan összetőrdeljük, majd a többi alapanyaggal együtt jól összegyúrjk.

Egy 20×22 – es formát kibélelnk sütőpapírral, majd nedves kézzel belenyomkodjuk a masszát.

A töltelék alapanyagait jól kikeverjük ( olyan jó kis ragacsos állagnak kell lennie ).

Ezt ráegyengetjük az alapra.

Majd olvasztott csokival borítjuk.