Hozzávalók:
4 db rizslap
32 dkg főtt köles ( 8 dkg kölest alaposan átmosunk, 3,2 dl növényi tejben édesítővel és 1 kk citromlével megfőzünk )
2 dkg vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő ( ha szükséges )
30 dkg barackbefőtt – cukormentes
4-5 dkg csokoládé – gluténmentes – cukormentes – vegán
+ fahéjas édesítő a szóráshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A rizslapot vízbe beáztatjuk, puhuljon meg.
Majd gyorsan megtöltjük őket a kölessel, az előzőleg feldarabolt barackkal, csokival, és széleit egymásra hajtjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, olajjal vékonmyan lekenjük és megszórjuk fahéjas édesítővel.
180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.





