Hozzávalók:

4 db rizslap

32 dkg főtt köles ( 8 dkg kölest alaposan átmosunk, 3,2 dl növényi tejben édesítővel és 1 kk citromlével megfőzünk )

2 dkg vaníliás pudingpor

ízlés szerint édesítő ( ha szükséges )

30 dkg barackbefőtt – cukormentes

4-5 dkg csokoládé – gluténmentes – cukormentes – vegán

+ fahéjas édesítő a szóráshoz

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A rizslapot vízbe beáztatjuk, puhuljon meg.

Majd gyorsan megtöltjük őket a kölessel, az előzőleg feldarabolt barackkal, csokival, és széleit egymásra hajtjuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük őket, olajjal vékonmyan lekenjük és megszórjuk fahéjas édesítővel.

180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.