Hozzávalók: ( kb 10 szelet )
25 dkg Bake Free gluténmentes szénhidrátcsökkentett kenyérliszt
20 g édesítő (1:4)
3 g útifűmaghéj – Trendavit
3,7 dl Koko kókusztejital – Kids
6 dkg margarin
Mandula – tetejére
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat összekeverjük.
Beledolgozzuk a margarint, majd a kókusztejitalt.
Majd szilikon lapon, vagy lisztes lapon ( itt is a Bake Free lisztet használtam ) átdolgozzuk.
Három egyenlő részre osztjuk, majd kisodorjuk őket.
Összefonjuk, majd vékonyan olajozott kenyérformába tesszük, tetejét olajjal lekenjük, megszórjuk mandulával.
180 fokos sütőben kb. egy óra alatt megsütjük.

Az alapanyagokat a Mediline áruházből szereztem be – KATT IDE