Hozzávalók:
Piskóta:
40 dkg Mester Család süteményliszt
5 dkg Mester család édesítő ( 1:4)
8 g Mester család sütőpor
1,5 dl citromlé ( nekem 40 százalékos volt!!!! )
1,75 dl víz
Krém:
12 dkg Mester Család vaníliás pudingpor ( de szerintem finom lehet akár puncs vagy csokival is )
ízlés szerint édesítő
3 dl növényi tej
3 dl növényi tejszín
20 dkg margarin
+ 10 dkg Mester család mazsola
+ 10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
1-2 kk rumaroma
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, majd jól kikeverjük.
20×20 – as sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 30 – 35 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingport, édesítőt, növényi tejet, növényi tejszínt egy lábasba tesszük, jól összekeverjük, sűrűre főzzük, majd belekeverjük a margarint.
A kihűlt piskótát három részre vágjuk ( 3 lap legyen ).
A középső lapot egy tálba morzsoljuk, hozzáadjuk a mazsolát és a rumaromát, összekeverjük.
A tepsibe visszatesszük az alsó lapot, ráegyengetjük a krém egyik felét, erre jön az összemorzsolt mazsolás piskóta, majd a krém másik fele, végül a piskóta teteje.
Végül az olvasztott étbevonót tesszünk a tetejére.





