Hozzávalók:

20 dkg alma

20 dkg sült sütőtök

4 dkg édesítő (1:4)

1 kk fahéj

4,5 dkg Grapoila Arany lenmagliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMENYERT

12,5 dkg barna rizsliszt

6 g bamuszrost

1,75 dl víz

7 g sütőpor

Tetejére:

10 dkg növényi mascarpone és porédesítő kikeverve

Elkészítés:

Az almákat megmossuk, lereszeljük.

A sütőtököt villával összenyomkodjuk.

A lereszelt almához adjuk, összekeverjük.

Majd az összes többi alapanyagot hozzáadjuk, alaposan összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt 21×24 – es formába egyengetjük.

180 fokos sütően kb. 30 perc alatt megsütjük.

Tetejére porédesítővel kikevert növényi mascarponét kenünk.

A Grapoila termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMENYERT