Hozzávalók:

3 dkg Vegifeel vegán protein – csokis (ITT )

5 db tojás

2 ek rumaroma

6 gr sütőpor

Krém:

2 ek kókuszliszt

10 dkg darált kókuszreszelék

5 dkg kókuszreszelék

2-3 ek édesítő (1:4)

kb 2,5 dl kókuszkrém (Alpro)

vanília aroma vagy vanília rúd kikapart belseje

+ paleo csokoládé a tetejére

Elkészítés:

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük a proteinnel,sütőporral és édesítővel. Majd hozzáforgatjuk a tojáshabot. Majd szilikon sütőformába öntjük (18 cm). Kb 20-25 perc alatt megsütjük 180 fokos sütőben.

A krémhez a hozzávalókat kikeverjük. Majd ha meghűlt a piskóta, kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, majd csokival borítjuk.

 

A Vegifeel vegán proteint itt tudjátok beszerezni:

http://www.best-body-nutrition.hu/webaruhaz/feherjek/535/vegifeel-vegan-protein-500g-semleges-iz