Hozzávalók:
65 dkg Schar Mix B
1 – 1,5 ek só
1,5 cs porélesztő
3 db tojás
1 dl rizstejszín
1 dl növényi joghurt
3 dl víz
10 dkg margarin
+ 1 db tojás a kenéshez
+ rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan kidolgozzuk, majd meleg helyen kelesztjük 1 órát. Majd rizslisztes lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk és perec szaggatóval szaggatjuk. / vagy kisodorjuk és perec formát hajtunk belőle. ( a foton mind a kettő van!!)
Majd sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük felvert tojással és 180 fokos sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.
![0516 007](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0516-007-scaled.jpg)
![0516 008](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0516-008-scaled.jpg)
![0516 009](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0516-009-scaled.jpg)
![0516 010](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0516-010-scaled.jpg)
![0516 011](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0516-011-scaled.jpg)
![0516 012](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0516-012-scaled.jpg)
![0516 013](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0516-013-scaled.jpg)