Hozzávalók:
29,5 dkg Mester házi kenyérliszt
3 dkg tápióka keményítő
12 dkg Mester kelt tésztaliszt
5,5 dkg Mester család burgonya pehely
2 dl kézmeleg víz
1 dl rizstejszín – Alpro
15 dkg margarin
12 gr Orgran tojáspótló + 6 ek víz
2 kk só
1 cs porélesztő
+ reszelt növényi sajt
+ 1 db tojás a kenéshez
+ rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, összekeverjük. Hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, jó alaposan kidolgozzuk, majd egy órát kelesztjük. Majd rizslisztes lapra tesszük, átdolgozzuk, kinyújtjuk, megszórjuk reszelt növényi sajttal, majd összehajtjuk, és újra kinyújtjuk. Majd kocka alakú szaggatóval szaggatjuk (vagy kockákra vágjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük felvert tojással, megszórjuk reszelt növényi sajttal. 180 fokos sütőben kb 30-35 perc alatt megsütjük.
![0614 036](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0614-036-scaled.jpg)
![0614 037](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0614-037-scaled.jpg)
![0614 038](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0614-038-scaled.jpg)
![0614 040](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0614-040-scaled.jpg)
![0614 039](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0614-039-scaled.jpg)
![0614 041](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0614-041-scaled.jpg)