Hozzávalók:
30 dkg Mester kelt tészta liszt
só
5 gr porélesztő
6 dkg puha margarin
10 gr Orgran tojáspótló + 5 ek víz elkeverve
oregánó
2,2 dl víz
+ ketchup
+ növényi sajt
+ olaj a kenéshez
+ rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a margarint , eldolgzzuk, majd a tojáspótlót, ezt is eldolgozzuk. Végül hozzáadjuk a vizet és jó alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni 1 órát meleg helyen.
Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk, 4 egyforma téglalapot vágunk , majd az egyik oldalába teszünk ketchupot és növényi sajtot. A másik oldalát bevagdossuk é ráhajtjuk,széleit lenyomkodjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal vékonyan lekenjük. 180 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.
![0710 046](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0710-046.jpg)
![0710 047](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0710-047.jpg)
![0710 048](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0710-048.jpg)
![0710 049](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0710-049.jpg)
![0710 051](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0710-051.jpg)
![0710 050](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0710-050.jpg)
![0710 052](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0710-052.jpg)
![0710 053](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/07/0710-053.jpg)