Hozzávalók:

30 dkg Mester kelt tészta liszt

5 gr porélesztő

6 dkg puha margarin

10 gr Orgran tojáspótló + 5 ek víz elkeverve

oregánó

2,2 dl víz

+ ketchup

+ növényi sajt

+ olaj a kenéshez

+ rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd elkeverjük. Hozzáadjuk a margarint , eldolgzzuk, majd a tojáspótlót, ezt is eldolgozzuk. Végül hozzáadjuk a vizet és jó alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni 1 órát meleg helyen.

Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk, 4 egyforma téglalapot vágunk , majd az egyik oldalába teszünk ketchupot és növényi sajtot. A másik oldalát bevagdossuk é ráhajtjuk,széleit lenyomkodjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal vékonyan lekenjük. 180 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.