Hozzávalók:
16 db rizslap
2 kg alma
édesítő
fahéj
+ olaj
Elkészítés:
Az almákat megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük. Majd az édesítővel és fahéjjal összekeverjük és összefőzzük. Majd kinyomkodjuk a levét, ha meghűlt.
A rizspapírt egyesével vízbe mártjuk majd sütőpapírra tesszük sorba egymásra őket (2 sort csinálunk!), majd megtöltjük és feltekerjük. Sütőpapíros tespire tesszük és lekenjük olajjal vékonyan. 180 fokon kb 20 perc alatt megsütjük.
![0729 069](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0729-069.jpg)
![0729 070](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0729-070.jpg)
![0729 071](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0729-071.jpg)
![0729 072](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0729-072.jpg)
![0729 073](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0729-073.jpg)
![0729 074](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0729-074.jpg)
![0729 075](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0729-075.jpg)
![0729 076](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0729-076.jpg)