Hozzávalók:
15 dkg Aby bió mesterkeverék
10 dkg hajdinaliszt
30 gr útifűmaghéj
1-2 kk só
5 gr sütőpor
1,5 dkg kölesliszt
4 dkg tápiókakeményítő
4 gr útifűmaghéj örlemény
3,5 l víz
1 ek citromlé
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk. Majd 3 zsemlét formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire tesszük , 10 percet pihentetjük, majd 180 fokon kb 50 – 60 percig sütjük.
![dscn8357](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8357.jpg)
![dscn8355](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8355.jpg)
![dscn8354](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8354.jpg)
![dscn8353](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn8353.jpg)