Hozzávalók:
25 dkg Mester diabetikus étbevonó
2 dl rizstejszín
1 ek margarin
25 dkg baracklekvár – mentes
40 dkg darált dió
+ darált dió a forgatáshoz
Elkészítés:
A csokit felolvasztjuk, majd belekeverjük a többi alapanyagot. Majd 2-3 órát hagyjuk, hogy kihűljön, összeálljon. Majd golyókat formázunk belőle és darált dióba forgatjuk.
![dscn7997](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7997.jpg)
![dscn7996](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7996.jpg)
![dscn7995](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7995.jpg)
![dscn7994](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7994.jpg)
![dscn7993](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7993.jpg)