Hozzávalók:
30 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
3,5 dkg Naturbit útifűmaghéj őrlemény (ITT)
2 dkg Útifűmaghéj
5 dkg Mimen tápiókakeményítő (ITT)
1 cs sütőpor
6 dl víz
1 ek citromlé
+ házi mentes szilvalekvár
+ mentes csokoládé (kb 10 dkg) olvasztva + 3 ek holland kakaópor + ízlés szerint édesítő + víz = sűrű masszát kapjunk
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A szárz alapanyagokat jó alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és citromlevet, majd jól összedolgozzuk. Kb. 5 percet pihentetjük, majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk. Megkenjük lekvárral, majd csokival. Feltekerjük és felvagdossuk. Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
![dscn9140](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9140.jpg)
![dscn9133](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9133.jpg)
![dscn9134](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9134.jpg)
![dscn9135](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9135.jpg)
![dscn9136](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9136.jpg)
![dscn9137](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9137.jpg)
![dscn9138](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9138.jpg)
![dscn9139](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9139.jpg)