Hozzávalók:
22,5 dkg Naturbit barna rizsliszt
2,5 dkg Naturbit köles liszt
10 dkg eritrit
5 gr sütőpor
5 gr útifűmaghéj őrlemény
3 gr útifűmaghéj
40 gr rizstejszín
150 gr víz
1 kk citromlé
+ házi szilvalekvár – én útifűmaghéjjal kikevertem, meg elég híg volt
+ mentes csoki olvasztva
+ Naturbit barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk. 5-10 percet hagyjuk állni. Majd barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, kinyújtjuk, szaggatjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd kb 10-12 perc alatt megsütjük 180 fokon. majd lekvárral összeragasztunk kettőt és csokival bevonjuk.
![dscn9187](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9187.jpg)
![dscn9188](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9188.jpg)
![dscn9189](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9189.jpg)
![dscn9190](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9190.jpg)
![dscn9191](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9191.jpg)
![dscn9192](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/dscn9192.jpg)