Hozzávalók:
25 dkg Mester házi kenyérliszt
1,5 ek édesítő (1:4)
4 gr porélesztő
1,5 dl kókusztej
10 dkg puha margarin
+ mester diabetikus étbevonó
+ fahéj – édesítő – darált mandula (ezt összemorzsoljuk) keveréke
+ olaj
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat (liszt, édesítő,porélesztő) egy tálba tesszük és elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint és összedolgozzuk, majd a kókusztejet és alaposan kidolgozzuk. Hagyjuk kelni egy órát. Majd 8 – 10 rlszre szedjük, mindegyikbe teszünk étbevonót középre, majd golyókat formázunk belőle és forró olajban kisütjük. Még forrón megforgatjuk a fahéjas – mandulás édesítőbe.
![0705-011](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/0705-011.jpg)
![0705-012](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/0705-012.jpg)
![0705-013](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/0705-013.jpg)
![0705-014](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/0705-014.jpg)
![0705-015](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/0705-015.jpg)
![0705-016](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/0705-016.jpg)
![0705-017](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/02/0705-017.jpg)